![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem nowy w PHP, więc sorki za być może trywialne pytanie. Jak mogę zrobić, aby wypełniając FORM na stronie, jako dane do formy zabrać z innej strony, okna popup czy dialogbox, które się pojawi jak użytkownik naciśnie coś (link, button). Przykład: Forma z imie, nazwisko, ulubiony kolor (i obok link z dostępnymi kolorami, z których moze wybrać jeden - to niby zrobiłem SELECTem,) i ulubione zdjęcie (do wyboru również z dostępnych na innej stronie, czy popup), po naciśnięciu na zdjecie wracamy do formy z info jakie zdjecie i dalej juz obrabiam dane. Wielkie dzięki za info Ten post edytował strife 20.03.2007, 16:31:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że najlepiej to zilustruje przykład :: http://dev.strife.pl/js/przekazanie_wartosc_do_innego_okna/
Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki.
Mniej więcej o to chodziło. A można w jakiś prosty sposób pobrać i wysłać zamiast miasta nazwe zdjęcia (pliku) na które się kliknęło (zamykając okno)? Pozdrawiam OK Poradziłem sobie. Pozdrawiam A można jakoś to zrobić bez otwierania okna popup tylko otowrzyć w tym samym oknie przegladarki? Witam A jak można zrobic to co wyżej bez używania popup? Zastanawiałem się, jak można zabezpieczyć wpisane - nie wysłane dane w formularzu, otworzyc nowa stronę w tym samym oknie, wybrać to co sie chce wybrać i wrocic do formy (z info co zaznaczyliśmy) i kontynuowac wypełnianie. Macie jakieś pomysły? Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:45 |