![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisząc swój pierwszy kod natrafiłem na następujący problem, chciałem żeby dane pojawiały się w formie tytuł a obok w nowej kolumnie tym samym wierszu tytuł pobrany z bazy danych i tak samo z resztą ale mój kod pokazuje wszystko wiersz za wierszem. Mógł by ktoś mi to poprawić.
Mam jeszcze jedno pytanie czytałem dzisiaj ze takie rzeczy lepiej robić w css niż używać tabel, co o tym myślicie, a jak to jest lepsze rozwiaząnie mógł mógł by mi ktoś to przerobić przy użycie css.
Z góry dziękuje za pomoc Ten post edytował szamanpl0 31.07.2007, 09:19:21 |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() a ja bym chciał aby mi ktoś stronke przerobił na jakiś fajny cms bo mi sie nie chce ![]() ![]() ![]() ------------------------- a ja bym chciał żebyś przestał nabijać sobie posty ... ostatnio bardzo często robisz OT ~Cienki1980 -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() a ja bym chciał aby mi ktoś stronke przerobił na jakiś fajny cms bo mi sie nie chce ![]() ![]() ![]() Po pierwsze Proszę o pomoc w przerobieniu tych tabel zeby były 2 kolumny. Po drugie Pytam się co jest lepsze a jak by "mógł by mi pomóc", nic od nikogo nie wymagam tylko proszę, każdy chyba kiedyś zaczyna A jak nie chcesz pomóc, to poco w ogóle się odzywasz
No to było proste, żeby zrobić te 2 kolumny,poradziłem sobie, a mógł by mi ktoś pomóc z tym css, to jest lepsze rozwiązanie?? czy nie. Ten post edytował szamanpl0 31.07.2007, 10:35:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Mógł by ktoś mi to poprawić. ehh oki nie odzywam sie wiecej ------------------------- no nie no .. mimo zwrócenia uwagi piszesz nic nie wnoszące posty w tym samym temacie ... ~Cienki1980 -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:32 |