![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam pytanko w sprawie php:
mam formularz: --- "; } // sprawdzamy, czy zmienne przeslane z formularza nie są puste elseif (!empty($_POST['tresc']) && !empty($_POST['imie']) && !empty($_POST['email'])) { // jeżeli powyższy warunek jest spelniony tworzona jest wiadomosc // zmienna $message zawiera tresc wiadomosci $message = "Tresc wiadomosci:\n$_POST[tresc]\nWyslal: $_POST[imie]\ne-mail: $_POST[email]"; // zmienna $header zawiera przede wszystkim adres zwrotny $header = "From: $_POST[imie] "; // funkcja mail() za pomocą której wiadomosc zostanie wyslana @mail("MAIL1@XXX.PL,MAIL2@XXX.PL","Wiadomosc ze strony parafialnej","$message","$header") or die('Nie udalo się wyslac wiadomosci'); // wyswietlenie komunikatu w przypadku powodzenia echo "Wiadomosc zostala wyslana poprawnie!"; } // lub w przypadku nie wypelnienia formularza do końca else echo "Wypelnij wszystkie pola formularza!"; ?> --- i teraz mam pytanko: jak zrobić zeby MAIL2@XXX.PL był ukrytą kopią?? prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
manual sie klania...
/* dodatkowe nagłówki */ $naglowki .= "From: Przypominacz o urodzinach <urodziny@example.com>\r\n"; $naglowki .= "Cc: archiwum_mailingu@example.com\r\n"; $naglowki .= "Bcc: kontrola_mailingu@example.com\r\n"; /* a teraz wyślij */ mail($do, $temat, $wiadomosc, $naglowki); " title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Ten post edytował rubin 1.05.2007, 16:27:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Regulamin się kłania, używa się tagów.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:39 |