![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siemka!!!formularz rejestracji mi niedziala tznaczy po kliknieciu wyslij jak nic niewpiszesz w formularz powinno pojawic sie ze powinienes wypelknic formularz a pojawia sie pusta strona caly czas podaj kody i zwracam sie o pomoc bo niewiem co jest wczesniej dzialalo :
<? session_start(); session_cache_limiter('nocache'); require_once ("funkcje.php"); //kod PHP if ($login && $plec && $haslo) $wynik = dodaj_usera($login, $gg, $skad, $plec, $haslo, $haslo2); else exit; ?> pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat jak nic niewpiszesz w formularz powinno pojawic sie ze powinienes wypelknic formularz a pojawia sie pusta strona No to spojrz na kod:
Czyli jak nic nie podadzą to walisz exit; czyli konczysz definitywnie skrypt. Powiedz mi wiec, czemu sie dziwisz ze nic sie nie wyswietla? I popraw bbcode!!! -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Funkcja exit" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual może przyjąć parametr Kod void exit ( [string $status] ) void exit ( int $status ) ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra wrzucilem to ale niedzial tak jak trzeba czy ktos by mi pomogl przy tym skrypcie tak zeby dzialal elegancko czyli jak niewypelni sie wszystkich pol lub jednego to mpojawia sie napis jakis zeby wypelnic i dopiero jak wypelni sie wszystkie pola to tworzy nowe konto uzytkownika bylbym wdzieczny pozdrawiam p.s:probuje robic tez sam ale jestem poczatkujacy i nierwszystko rozumiem jeszcze pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj o isset() i wrzuć to w warunek
-------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:10 |