![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 34 Dołączył: 20.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Szukałem, czytałem jednak nie jestem w stanie użyć tego w praktyce i zastosować do mojego pliku. Serwer w OVH nie chce mi czytać: Cytat php_flag display_errors off Dostaje standartowy błąd w tego typu przypadkach. Po rozmowie z obsługą wspomnianego serwera poinformowali mnie, że nie ma możliwości aby włączyli mi ową funkcje i oczywiście przekierowali do "podręcznika pomocy". Ja jakoś nie jestem w stanie znaleźć tam zadowalającej mnie odpowiedzi i rozwiązania problemu. Dlatego piszę do osób, które znają się na tym bardziej niż ja. Błędy wyskakują mi tylko w CMS przy aktualizacji zakładki, ale jednak ta funkcja jest konieczna. Czy zna ktoś jakiś sprytny sposób żeby zastąpić php_flag ? Bardzo mi na tym zależy. Tak wygląda mój plik .htaccess Cytat php_flag display_errors off
Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase / <files "password.txt"> order allow,deny deny from all </files> RewriteRule edycja$ index-cms.php RewriteRule modeling$ index.php?id=1 RewriteRule krajobraz$ index.php?id=2 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<?php
echo ini_get('display_errors'); if (!ini_get('display_errors')) { ini_set('display_errors', 1); } echo ini_get('display_errors'); ?> Czyli daj w pliku index.php na samym poczatku ini_set('display_errors', 0); -------------------- śmieszne obrazki
Kryzys: Ser jem spleśniały, wino piję stare i samochód mam bez dachu.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:59 |