![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na serwie na którym działam --enable-trans-sid jest wyłączone, kukałem po manualu jak to obejśc i dupcia ni ma nic
![]() Ten post edytował Luke_Star 7.08.2006, 12:34:46 -------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
-------------------------------------- Portal Literacki: ( |||------- ) 30% |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A próbowałeś zmienić dyrektywę use_trans_sid w pliku php.ini za pomocą ini_set()
P.S. Prosze poprawić temat wątku. Nie jest zgodny z zasadami panującymi na forum Przedszkole |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm no wcześniej nie próbowałem, czy ma to wyglądac tak:
-------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm no wcześniej nie próbowałem, czy ma to wyglądac tak:
Empiryzm ![]() Jak nie zadziała to sprawdź:
|
|
|
![]()
|
|
do skryptu gdzie to jest wsadzone dałem sobie phpinfo(); i stwierdza ze nie działa ![]() -------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:21 |