![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-btl- |
![]()
|
Goście ![]() |
Edytuje plik tekstowy z poziomu php, za pomocą kliku pól input z nazwami odpowiednio link, work, artist i przycisku submit.
chodzi o to, że nie chche nadpisywac całego pliku a tylko odpowiednie częsci, wygląda to tak (czesci ktore chce nadpisywac wpisane wielkimi literami odp. z pol input): &artist=<a href="LINK">WORK by ARTIST</a> z góry dzieki za pomoc. ![]() Poprawiłem ~mike_mech |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj BBCode.
str_replace" title="Zobacz w manualu php" target="_manual...? ew. ereg_replace" title="Zobacz w manualu php" target="_manual. -------------------- |
|
|
-btl- |
![]()
|
Goście ![]() |
no niestety próbowalem ale nic z tego, wykombinowalem cos takiego:
co oczywiscie i tak nie dziala. W kazdym razie moze ktos zrozumie o co mi chodzi, chcialbym do zmiennej $jest wpakowac dane z pól input, pola maja nazwy kolejno link, work, artist. dzieki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli masz na serwie php5, zapoznaj się z file_get_contents i file_put_contents... -------------------- |
|
|
-btl- |
![]()
|
Goście ![]() |
eh, nie wiem jak tego prawidłowo użyc, po prostu nie chce działac. Męczę się już od rana
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:29 |