![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_Mariusz_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
witam,
mam problem z podpięciem do tego pliku stylu css... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) nie mam pojęcia, w któym momencie się do niego odnieść, bo wyskakuje mi błąd :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gdzie wyskakuje blad, ktora linia??
|
|
|
-Gość_Mariusz_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
aktualnie tutaj nie ma błędu bo usunąłem ten fragment, w którym odnosiłem się do stylu... a jak na początku użyję
[html]<html> <head> <link href="gfx/style.css" rel="stylesheet" type="text/css"> </head> <body> <?php ... ?> </body> </html> to się chrzani i wyskakuje błąd Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at E:\Program Files 2\VertrigoServ\_htdocs\podstrona\podstrona.php:6) in E:\Program Files 2\VertrigoServ\_htdocs\podstrona\podstrona.php on line 8 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at E:\Program Files 2\VertrigoServ\_htdocs\podstrona\podstrona.php:6) in E:\Program Files 2\VertrigoServ\_htdocs\podstrona\podstrona.php on line 8" title="Zobacz w manualu php" target="_manual |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 2 Dołączył: 8.11.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nagłówki wysyłamy zawsze na początku pliku. W związku z tym session_start(); musi być na początku pliku przed <html>
Ten post edytował kresh 28.06.2006, 23:00:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 02:14 |