![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 1 Dołączył: 14.02.2007 Skąd: SZCZECINEK Ostrzeżenie: (20%)
|
Witam . mam strone 2 div . Jedne div z menu i jeden głowny . Kieyd klikne na linka z div gdzie sa linki to zawartosc linka pokazuje i sie w div głownym kod wygląda tak np.
No i chodzi o to , że zrobiłem sobie rejestracja . Klikam rejestracja w linkach i wszystko ładnie ten ipnuty wszystkie pokazuja mi się w div tym głownym gdize sie pokazuje zawartość . Jednak po wypełnieniu danych mam guzik
Chodzi o to aby ten ostatni button value= rejestracja dziła na tej samej zasadzi co powyżej . Kiedy rejestracja przebiegła dobrze wyskakuje w nowym oknie Rejestracja udana i możesz się zalogować . A ja chcę aby to wyskakiwało w tym div. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz . Robert |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%)
|
W czym problem dajesz if;a i gdy dobrze zarejestrowalo wyswietlasz tekst etc
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 1 Dołączył: 14.02.2007 Skąd: SZCZECINEK Ostrzeżenie: (20%)
|
Mógł byś troche jaśniej .?:)Jestem początkuącym jakiego 'if;a' ? Chce aby kiedy klikne rejestracja to to new user .php które pokaże mi czy rejestracja udana czy nie wyświetlałao sie w srodkowym div .
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%)
|
Musialbym widziec cala strukture tych div'ow etc bo nie wiem zabardzo jak pomoc tym bardziej ze mi z html tez troche sie miesza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NIe wiem jak to wytluamczyc mam tak zrobione w cms ale wiesz....Poprostu zanim zamkniesz div'a to spradzaj czy zerejstrowano i pokaz wiadomosc nie wiem jak ci to powiedziec a tym bardziej ze nie wiem jaki efekt uzyzkujesz
|
|
|
|
|
|
|
|
No to jedziem :
plik new user.php
plik new user.html
plik main.php
plik logout.php
plik login.php
ostatni plik form.php
Po kliknieci rejestruj w pliku new user.html pojawia mi sie odpowiednia informacja z pliku new user.php (np. użytkownik już istenieje . Rejestracja udana itp. ) i chcę aby ta infromacja pokazała mi się w tym div . Tak jak i reszty to sie tyczy. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 19.12.2025 - 13:56 |