![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 295 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problemik.
Otóż w swoim panelu zamontowałem FCKeditor. U mnie wszystko działa cacy, ale na niektórych kompach edytor sie nie pojawia, mianowicie wyświetla się komunikat że podana ścieżka do plików nie istnieje :/ Co może być tego przyczyną ? zaznacze, że nie zależy to od przeglądarki. Oto jakiś kodzik może pomoże Kod $oFCKeditor = new FCKeditor('art');
$oFCKeditor->BasePath = '/your-house/1/admin/FCKeditor/fckeditor/'; $oFCKeditor->Value = $item['con_con']; $oFCKeditor->Create(); |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 51 Dołączył: 4.02.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod '/your-house/1/admin/FCKeditor/fckeditor/' Może podaj ścieżkę bezwzględną? (czyli przykładowo: 'http://serwer.com/your-house/1/admin/FCKeditor/fckeditor/') |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 295 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niespecjalnie to pomogło :/
edit// poprawka...po wprowadzeniu ścieżki bezwględnej jest puste miejsce....nie wywala błędu o złej ścieżce jeszcze inaczej powiem - nowa obserwacja jezeli na kompie na którym się nie wyświetla edytor odpale sobie bezpośrednio linka do niego (wkleje w wyszukiwarke) to jest ok...ale jeżeli skrypt ma wywołać edytor to już pojawia się puste pole Ten post edytował Fixus 14.05.2007, 19:48:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 13:14 |