![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
Jak zapisać do pliku txt kilka zmienneych i żeby każda z nich zapisała się w osobnej linii ? Mam taki kod:
Efekt jest taki że obie zmienne są zapisane w jednej linii w pliku txt. -------------------- www.picture-globe.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 556 Pomógł: 6314 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
nie: "\n\r"
a: "\r\n" -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok dziekuje, ale teraz mam kłopot z zapisem tablicy. Mam tablice i kazdy jej element chciałbym zapisać w osobnej linii.
Próbuje czegoś takiego:
niestety powyższe nie działa, wpisuje do plik "\r\n"; -------------------- www.picture-globe.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Znaki specjane muszą być w cudzysłowach, nie w apostrofach.
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
dzięki bardzo
![]() -------------------- www.picture-globe.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 00:54 |