![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otoz mam taki problem. Mam index.php zrobiony z include. Po prawej stronie w ramce mozna sie zalogowac. Lecz wynik logowania nie pojawia sie po prawej stronie tylko na nowej stronie. Mam nadzieje ze mnie zrozumiecie bo pisalem to w pospiechu. Pozdrawiam i dziekuje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
czyli prosty submit, z podanym nie tylko action, ale jeszcze target ?
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie slyszalem o tym wiec przejrzalem kilka kursow html i nic nie znalazlem. Mogl bys dac mi jakies nakierowanie. Bede wdzieczny. Pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jak w zwyklym HTML-u robisz odsylacz, to moze on byc
Kod TARGET="blank"
TARGET="top" itp. I po prostu wybierasz odpowiedni parametr zaleznie od potrzeb. Jesli sie nie myle, to Tobie chodzi o "top", ale ze z tego zadko korzystam, to nie dam glowy ![]() |
|
|
![]()
|
|
A czyli taki jak np z linkami aby bylo w ramce :oops: . Wielkie dzieki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tzn. ja Ci pisze konkretnie o czym pisal DeyV ogolnie - bo czy faktycznie o to chodzi, to nie wiem, ale mi sie wydaje ze tak
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:46 |