![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2006 Skąd: gorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Borykam się od jakiegoś czasu z pewnymi błędami i za nic dojść nie mogę o co chodzi. Błędy które mi wywala:
W owym pliku w tych linijkach jest odpowiednio:
Konkretnie plik służy do wyciągania adresów z wrzuty, jeśli ktoś by się orientował czy czasem wrzuta czegoś nie pozmieniała. Proszę o pomoc. Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Oznacza to, że w tablicy/ach nie ma klucza 0
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2006 Skąd: gorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie da się pominąć tego klucza?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stlumienie bledu mozesz zrobic tak:
@preg_match_all($pattern_tags_a, $aTags[0][$j], $aTag); ale to nie rozwiazanie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 95 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno pomóc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Po tej operacji występuje seria nowych błędów:
Cytat Notice: Undefined variable: aTitle in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 125 Notice: Undefined variable: aSize in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 126 Notice: Undefined variable: aLength in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 127 Notice: Undefined variable: aFile in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 128 Notice: Undefined variable: aTitle in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 132 Notice: Undefined variable: aTag in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 143 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 76 Notice: Undefined variable: aTag in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 144 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 144 Powracając do tego co miałem pierwotnie, kilka błędów zniknęło, ale nawaliło się nowych. Cytat Notice: Undefined offset: 0 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 1 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 2 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 3 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 4 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 5 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 6 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 7 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 8 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 9 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 10 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 11 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 12 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 13 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 14 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Notice: Undefined offset: 15 in /home/admin/domains/strona.pl/public_html/nowe.php on line 110 Mi to wygląda na to, że wrzuta zmieniła(?) funkcje udostępniania adresów. Ale co z tym robić? Nie chciałbym, żeby cały serwis mi przez to padł. Pozdrawiam. Problem rozwiązany! Mam taką filtrację:
Wrzuta po prostu zmieniła nazwę audio.gif na audio_new.gif i to powodowało kłopot. Dzięki za chęci! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.08.2025 - 05:38 |