![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 19 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z pierwszą kolumną w której powinna być data. Niestety wyświetla się ona nad tabelą.
To jest fragment do przetworzenia zamówienia. Wydaje mi sie, że trzeba coś dopisać przy tym $data w $ciagwyjsciowy, tylko nie wiem co.
A tu tak na wszelki wypadek ta tabela:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat echo '<tr><th bgcolor="#CCCFF">Data zamowienia</td> <th bgcolor="#CCCFF">Opony</td> <th bgcolor="#CCCFF">Olej</td> <th bgcolor="#CCCFF">swiece zapłownowe</td> <th bgcolor="#CCCFF">Suma</td> <th bgcolor="#CCCFF">Adres</td> </tr>'; for($i=0; $i<$ilosc_zamowien; $i++) { $wiersz = explode ( "\t", $zamowienia[$i]); $wiersz[1]= intval ($wiersz[1]); $wiersz[2]= intval ($wiersz[2]); $wiersz[3]= intval ($wiersz[3]); echo "<tr><tr>$wiersz[0]</td> <td align='right'>$wiersz[1]</td> <td align='right'>$wiersz[2]</td> <td align='right'>$wiersz[3]</td> <td align='right'>$wiersz[4]</td> <td>$wiersz[5]</td> dziwne... <th bgcolor="#CCCFF">Olej</td> i tak wygląda cała Twoja prawie tabela komórka to <td>...</td> - znacznik otwierasz i zamykasz - popraw to - to sa podstawy html Łukasz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 19 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.08.2025 - 00:43 |