![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-K89- |
![]()
|
Goście ![]() |
prowadze forum swojej klasy i nie mam pojecia jak spelnic ich zachcianke
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najprościej wejść na stronę z Hackami ewentualnie Modami do danego systemu fór i znaleść skrypt shoutboxa...
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
ee spoko a mozna prosciej wytlumaczyc
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~K89 wiesz, z moich wieloletnich obserwacji wynika że kobiety mają jedną glupią cechę.
Wydaje im sie że każdy wie o czym one myślą i trzeba się tego domyślać. Może nam chociaż powiesz jakie forum masz? Bo wróżek to u nas nie ma ![]() phpBB, IPB, ... ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a może chociaż adres tego forum?
---updated--- Oki, dopuściłem się krytyki ale Twój "dowcip" był żenujący a nie śmieszny. Wywaliłem. ~mike_mech ~skoro ta kto rpzepraszam juz bede grzeczny Ten post edytował Suchy 17.05.2006, 07:58:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc prosimy o podanie wersji oraz skrypt forum
![]() ---updated--- Wielki Brat patrzy i widzi jak nabijasz posty. Nie czytales wcześniejszych postów. Taka prośba już padła. To już trzeci raz, kiedy walisz posta, który nic nie wnosi. Właśnie dorobiłeś się ostrzeżenia. ~mike_mech -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:50 |