![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chciałbym zastąpiść standardowy przycisk submita dowolną ikoną.
czy da sie cos takiego zrobic? probowałem tak $output .= "<td rowspan=2 ><input class=icon type=image name='akcja' value='Szukaj' width=20 height=20 src=/grafika/png/find.png alt=Szukaj border=0></td>"; ale nie wysyla wtedy wartosci Szukaj w zmiannej $akcja. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
submity typu image mają to do siebie, ze postem wysylają wspolrzedne kliknięcie, a nie wartosc
![]() zrob sobie a zobaczysz co leci -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@nospor: też mi się tak wydawało, ale z ciekawości sobie to przepisałem na szybciutko na teścik i
![]() ![]() 1.php:
WYNIK ![]() Cytat Array ( [akcja_x] => 14 [akcja_y] => 17 [akcja] => Szukaj ) Why? Mi tez nigdy nie przekazywało walue tylko x i y ![]() EDIT: aaaa już wiem ![]() ![]() @KLUMPUS - no to chyba już masz odpowiedź ![]() Ten post edytował uli 22.06.2007, 08:51:56 -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat przecież ja to w <form> wrzuciłem No bo to ma byc w form, inaczej nic sie nie wysle.Chodzi oto, ze niektore przeglądarki dorzucają cos jeszcze oprocz wspolrzednych. Ale każda z nich zawsze napewno przekazuje wprzolrzedne i tego trzema sie trzymac -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:40 |