![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, chcialbym o powiedzenie mi jak napisac wyszukiwarke (badz dac mi takowy skrypt), ktora szukala by w danym pliku (w moim wypadku index.php, czyli w tym w ktorym bym ja umiescil), ale tylko w funkcjach echo, nie w calym skrypcie.
Z gory dziekuje ![]() Ten post edytował in5ane 26.01.2007, 16:47:10 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze uzupelnic tytul topika o odpowiedni tag ( szczegoly )
Nadal nie rozumiem w czym ma szukac, jaki maly przyklad? -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a co do wyszukiwarki to chodzi o to ze:
mam plik index.php i chce aby moja wyszukiwarka wyszukiwala tresc w tym pliku, ale tylko w funkcjach echo --- czyli jak mam echo 'cos'; i jak ktos w wyszukiwarce wpisze "cos" to mu wyszuka z tego echo ![]() -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem za bardzo o co chodzi , może napisz bardzie skomplikowany przykład bo nie rozumiem, z tego co napisałeś to klient wyszukuje w pliku i co ztego że wyszuka cos jak np. echo jest uzaleznione od jakichś warucków i jak ma wygladać link do wyszukanej treści, czy chodzi ci tylko o wyświetlenie czy o coś więcej , sprecyzuj się bo tak to chyba nikt nie kuma o co chodzi
-------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przerzuc sie na baze (to nie gryzie), ew. dane trzymaj w plikach, bedzie o wiele prosciej wyszukiwac tresc niz po "echo"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ew. dane trzymaj w plikach, bedzie o wiele prosciej wyszukiwac tresc niz po "echo" ? przeciez wyszukanie "po echo" to nic inego jak pobranie wygenerowanej strony z serwera i przeszukanie jej
![]() -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:00 |