![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Nie wiem jak to zrobić aby formularz pobierał z bazy dane, a następnie umożliwiał modyfikacje tych danych i zapisywał do bazy. Udało mi się jedynie sprawić by formularz pobierał dane
I nie udaje się. Wie ktoś może jak to zrobić Ten post edytował MariuszP 5.08.2007, 21:37:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako, że to Twój pierwszy post na forum nie zamknę od razu.
Proszę zapoznać się z Tematyką i zasadami panującymi na forum Przedszkole i dodać poprawny tag do tematu. Jeżeli prośby moderatora nie zostaną wysłuchane wątek zostanie zamknięty. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tzn., że musisz dodać w nazwie tematu tag: [php] przed treścią nazwy tematu.
a Ciebie muszę chyba odesłać do regulaminu, żebyś przeczytał punkt IV 3.a ~Cienki1980 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już poprawiłem przepraszam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zle deklarujesz zmienne, chyba że piszesz po arabsku to ja moge zrozumieć ale komputer chyba nie
![]() nie tak: Cytat $_POST['LP']=$LP; tylko tak:
to dotyczy kolejnych zmiennych również i teraz update powinien zadziałać Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki Łukasz
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:52 |