![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przerabiam token Crasha na klase. jednak caly czas wywala blad - blad grafiki. zadnego innego bledu nie wyswietla. czy ktos moze mi pomoc ?
pozdrawiam
Ten post edytował Balon 8.10.2006, 11:40:32 -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale warto, byś wkleił ten błąd..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorry zapomnialem, przed przerobka:
po przerobce macie u gory ![]() -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałeś, że jest to "błąd grafiki". Jednak nie wkleiłeś jego treści - chodzi mi o właśnie tą treść
![]() Bo w skrypcie nie widze nigdzie 'błąd grafiki'. |
|
|
![]()
|
|
Firefox wyrzuca ze nei moze wyswietlic grafiki bo zawiera ona bledy
![]() -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]()
|
|
To daj na "pokaż źródło" - zobaczysz wtedy błędy jaki paser php Ci "wyłożył" i wklej tutaj ;-)
|
|
|
![]()
|
|
chociaz mam E_ALL to nic nie wywalil. pustka...
-------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]()
|
|
.. ja mówię, żebyś zajrzał do źródła strony..
|
|
|
![]()
|
|
na początku GIF a potem jakies kosmiczne znaczki
-------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]()
|
|
Sprawdź czy czcionkę masz dobrze ustawioną i znajduje się ona w katalogu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź w error logu apache'a, tam będziesz miał treść błędu.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 12:20 |