![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pole tekstowe w które wpisuję tekst i po wciśnięciu przycisku Aktualizuj mi go wyświetla tylko że jeżeli wcisnę enter i dalej coś napisze to po wciśnięciu przycisku mam te dwa słowa w jednym wierszu, a ja chcę żeby było na nowym wierszu tam gdzie wciskam enter. Czy jest możliwość jakoś to zrobić?
Poniżej kod pliku formularz.html i aktualizuj.php
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 20 Dołączył: 15.11.2006 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze Ciebie zrozumialem.. O to Tobie chodzi ?
Chyba jednak zle zrozumialem, nie przyjrzalem sie w sumie ![]() O to chodzi ?
Ten post edytował c3zi 29.03.2007, 17:43:10 -------------------- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, chodziło mi o nowy wiersz kiedy wciskam enter jak wprowadzam tekst w polu tekstowym w pliku formularz.html
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Osiek almost City ;-D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <html> <head> </head> <body> <form action="aktualizuj.php" method="post"> <table border="0"> <tr><td>kolumna</td><td><textarea input type="text" name="kolumna1" rows="5" cols="70"></textarea></td><td></tr> <tr><td colspan="2"><input type="submit" value="Aktualizuj"></td></tr> </table> </form> </body> </html> Kod <?php $kolumna1=nl2br($_POST['kolumna1']); echo $kolumna1; ?> ;-) -------------------- "Hmmm, na wakacje trzeba będzie zacząć zarabiać, co nie? ;-] GTA IV się coraz bardziej zbliża... ;-]"
To się nazywa częsty update sygnaturki. ;-) |
|
|
![]()
|
|
ehh... jakie to proste, wielkie dzięki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.05.2025 - 06:16 |