![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
bardzo bym prosil jakiegoś speca od php o bardzo prosty skrypcik na moja strone. potrzebuje takiego czegoś, ze po uruchomieniu skrypt tworzy plik x.php w ktorym mamy linki jeden pod drugim i każdy prowadzi do strony o 1 wiekszej od poprzedniej czyli np. <a href=1.php>strona</a></br> <a href=2.php>strona</a></br> <a href=3.php>strona</a></br> ... <a href=19999.php>strona</a></br> <a href=20000.php>strona</a></br> razem 20.000 linków na jednej stronie. anchor każdego z linków bedzie taki sam. pozdrawiam i dzięki bardzo!!!! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm cos mi nie dziala.
plik z linkami sie wogole nie tworzy. do tego wydaje mi sie ze skrypt bedzie tworzyl takie same linki? a kazdy link powinien byc wiekszy od poprzedniego o 1 czyli href=1.php href=2.php href=3.php itd. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy to nie jest za duża przesada?
Taki wątek na PHP, przecież to (o ile w ogóle musiało pojawić się na forum) powinno znaleźć się na Przedszkolu. I tam też przenoszę. Poza tym ~Xetronus powiedz mi, których przykładów z manuala nie rozumiesz: for (zwróć uwagę na ogromną ilość przykładów w komentarzach użytkowników) Przecież to nawet nie są podstawy PHP, to nawet nie są przykłady programowania. To są podstawy myślenia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie wiem czemu Ci to napisze, ale napisze:
-------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:43 |