![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: pager in c:\Windows\render.php on line 9
kod:
Pager.class.php jest w tym samym katalogu co ten plik, niemam pojęcia czemu to nie działa ![]() Ten post edytował Zeo 1.03.2008, 12:40:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
no ale musisz te klase dolaczyc:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Parse error: parse error, expecting `T_OLD_FUNCTION' or `T_FUNCTION' or `T_VAR' or `'}'' in c:\Windows\Pager.class.php on line 34 Już wcześniej robiłem require, ale jak widać to nie to. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Bo masz php 4. Zainstaluj php 5.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie musi instalowac php5. Sa tam tez wersje pagera dla php4
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Dobra, ruszyło na php5, poprawiłem trochę kod jednak po uruchomieniu skryptu pokazuje się pusta strona!
oto jak wygląda kod:
|
|
|
![]()
|
|
pager generuje strony jesli jest ich wiecej niz jedna. jesli wiec maszy tylko rekordow na jedna strone to pager nic nie wygeneruje.
Pozatym byloby milo jesli oprocz pagera wyswietlalbys swoje wyniki, czego na chwile obecna nie robisz ![]() ps:
hmmm, w pierwszym rekordzie z tabeli profil w polu nr 10 trzymasz liczbe rekordow? dziwne, bardzo dziwne.... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
takie coś zrobiłem:
Tylko co trzeba tu dopisać że wyświetliły mi sie jakieś wartości nad tym pagerem? Powiedzmy że tak wygląda struktura mojej bazy: Id,imie,nazwisko,email,opis baza ma 40rekordów. |
|
|
![]()
|
|
Pozwole sobie wyodrebnic te posty z mego tematu na przedszkole bo to juz lekka przesada
![]() Jak wyswietlic rekordy?
I juz sie wyswietla. Ty sobie zrob ladniej. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
dobra dzięki wiem o co chodzi, dalej już sobie poradzę
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:39 |