![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 399 Pomógł: 7 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie pytanie da sie zrobić że jeśli dodam nowy rekord do bazy danych to automatycznie będę miał nową stronę z informacjami zawartymi w tym rekordzie Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2007 Skąd: Ostroróg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogę Ciebie tylko nakierować na rozwiązanie bodajże z prefiksami w adresie strony. Sam do końca nie umiem z nich korzystać, ale z chęcią poobserwuje ten temat bo coś podobnego będę niedługo potrzebował
Chodzi mi o : www.adres.pl/index.php i zaraz po tym rózne końcówki np:?id=23&t=1&u=0#h2 czyli strona w php napisana tak żeby pokazywała, o ile można nowe wartości w tym przypadku wyciągane z bazy danych. Ale resztę niech dopowie ktoś inny albo (co wskazane)dopracuj sam. Mam nadzieje ze pomogłem. Poszukaj na ten temat więcej w necie, na pewno coś znajdziesz Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm całkiem nomalnie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) opiszę to powiedzmy na module do artykułów powiedzmy że masz tabele o nazwie arty z polami id_arta, tytuł_arta, tresc_arta. do tego masz jakiś panel admina gdzie tam sobie dodajesz te arty (rekordy)
i powiedzmy że teraz robisz spiś tresci ....
i tu masz perzykładową listę wszystkich artów z tej tabeli. teraz skrypt pokaz_arta.php
tak jakby w dużym uproszczeniu Ten post edytował kosmowariat 30.07.2007, 20:32:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:22 |