![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-sumol- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
W skrypcie mam taki fragment:
jest on następnie wykonany funkcją eval
po wywołaniu wyskauje np coś takiego:
teraz chciałbym zapisać pow dane do bazy napisałem więc coś takiego:
gdzie $table to nazwa tabeli a $as to zapisany wynki działania funkcji eval. Niestety jednak dane nie zapisują się do tabeli w miejscu danych wyskakują zera prawidłowo wuświetlane jest tylko ID. Proszę o pomoc... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tam gdzie kol1, kol2 itd... oczywiście musisz wpisać nazwy kolumn z bazy. I przejrzyj to co poprawiłem. Gdyby jednak to nie działało rozbij łańcuch $as na tablicę:
Pozdrawiam! |
|
|
-sumol- |
![]()
|
Goście ![]() |
Hmm tylko że chodzi by było to full dynamiczne nie moge ustalić że np tu jest 6 kolumn. Do tego szablonu ma pasować byle jaka tabela skrypt ma wyciągnąć liczbę i nazwy tabel a potem wyświetlić odpowiedni formularz w którym sie wpisuje dane do tabeli.
Dlatego chciałbym by dane np. ' ','Dire Straits','Making Movies','1982','CD','5' były w całości wstawione do
w końcu w sumie struktura jest ok mogę przecież pominąć zapis nazw kolumn i wpisać tylko dane jakie mają się znaleźć. Problem jednak że dane będące w $as gdzieś giną. A czy np mógłbym wynik działania
Zapisać jakoś w tabeli a potem ją wywołać po VALUES w miejscu obecnego $as?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:05 |