![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
problem podejrzewam jest banalny, ale męcze się i dojść nie mogę. Mam coś zapisane w pliku a.php. Gdy otwieram ten plik przez przeglądarkę to wszystko działa normalnie. Potem robię taką operację : 1. Otwieram plik poprzez kod php( funkcja fopen ) , używając funkcji StripSlashes usuwam "\". Jego zawartość umieszczam w formularzu ( w celu ewentualnej edycji). 2. Zapisuje plik przy pomocy funckji fwrite i .... przy próbie ponownego wyświetlenia przez przeglądarkę wyskakuje mi taki błąd Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/xroot/public_html/kontakt.php on line 36 a linia 36 i jej otoczenie to -> // text hml <?php require_once("fun.php"); // linia 36 news(); ?> // text hml Parser czepia się znaków " lub też ' i nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić - próbowałem już dać Addslashes przed zapisaniem treści do pliku, ale to sprawia, że pojawiają się dodatkowe "/", a nie pomaga wcale.... Ma ktoś może jakiś pomysł ? Z góry dzięki za pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:33 |