![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 2 Dołączył: 2.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Może ktoś miał już do czynienia z GameQ mam problem z wyciągnięciem listy graczy z serwera. kiedyś temat był poruszony ale to co tam jest niestety nie działa. jeżeli ktośby mógł pomóc. tak wygląda część kodu odpowiadająca za wywołanie:
linia odpowiadająca za graczy :
rozwiązanie znalezione na forum:
niestety nie dziala. Moze ma ktoś pomysl ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 3 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 2 Dołączył: 2.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do counter strike.
jak dokładniej mam to zapisac ? Ten post edytował mazyl 22.01.2012, 19:50:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 3 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmiannea $serwergracze będzie pokazywać aktualną listę graczy na serwerze. |
|
|
![]()
|
|
probowałem. niestety zwraca mi tylko ilosc graczy nic wiecej.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 307 Pomógł: 37 Dołączył: 9.11.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
pokazuje się
i nic wiecej. może ja podeśle jak ja mam to u siebie zrobione, to jest fragment kodu potwierdzającego serwer.
jeżeli ktoś moze na podstawie tego tutaj wstawić tabele z graczami. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 307 Pomógł: 37 Dołączył: 9.11.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli $results['serwer']['players'] niczego nie zawiera no to nie ma tutaj o czym rozmawiać, nie wyświetlisz listy graczy jeżeli jej tam fizycznie nie ma.
|
|
|
![]()
|
|
Tutaj masz przykład ode mnie, działa na pewno.
|
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzięki!
dziala. teraz jeszcze jeżeli wiesz, jak posortować je Od najepszych do najgorszych statów. i jeszcze jak wyciągnąć czas gry na serwerze. czy ktos pomoże ? jak wyświetlić czas gry oraz posegregować od największej do najmniejszej ilości zabić ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mazyl,
http://gameq.sourceforge.net/ tutaj masz informacje, co i jak poczytaj trochę, można nawet dzięki temu tworzyć wykresy w bardzo łatwy sposób bez użycia crona. Nie da sie też jedną biblioteką wyciągnąć wszystkiego, nie jest przystosowana. |
|
|
![]()
|
|
dobra znalazłem,
teraz takie pytanie, bo czas gry jest podawany w postaci sekund. jak ładnie to zrobić, by zamiast ilości sekund dzieliło na np: 53 minut 25 sekund. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Poszukaj na forum, było parę razy.
|
|
|
![]()
|
|
nie moge znaleść niestety (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) może ktoś sie spotkał z takim tematem ?
prosiłbym o link dalej mam pare problemów z tym. nie moge wyciągnąc dodatkowych informacji o serwerze. i jak mam liste graczy, chciałbym ją segregować od najiekszej do najmniejszej ilości zabić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 29.09.2025 - 14:07 |