![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie. Mam coś takiego:
formularz w pliku message.tpl a w nim linijka:
za działanie formularza odpowiada plik message.php, w którym jest odpowiednia regułka porównująca kod captcha z sesji i kod wpisany w formularzu. problem jest tego typu, że niby wszystko działa ale kiedy wywołam w pliku message.php to otrzymuję zupełnie co innego niż jest ustawiane w class.CaptchaSecurityImages.php , no chyba,ze w ogóle tam nic nie ustawia, ale w takim razie powinna nie działać captcha a działa . Ponizej kod class.CaptchaSecurityImages.php :
Co robię nie tak? i co?? nikt nie pomoże? -------------------- Zapraszam do odwiedzenia mojej strony.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm, sprawdziłem przed chwilą na szybko, wszystko działa jak należy,
Kod array(1) { ["security_code"]=> string(6) "323398" } , security_code w $_SESSION będzie "opóźniony" o 1, kod który widzisz na obrazku będzie dostępny w security_code dopiero przy następnym żądaniu (refreshu), czyli1. obrazek '111' - security_code = nul refresh 2. obrazek '222' - security_code = 111 itd... pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:36 |