![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć wszystkim
Mam taki problem że na stronie mam formularz w który sie wpisuje dane typu: Imie Nazwisko Telefon Tresc zapytania Pod tym jest przycisk wyślij i wszystko gra pozatym ze po kliknieciu w "wyślij" wygląda jak by wysłalo zapytanie ale na poczte nie przychodzi :/ ( meil wpisany dobry sprawdzałem) Zaznaczam ze jestem totalnym laikiem wiec komus to pytanie może wydać sie głupie jednak bardzo prosze o pomoc :/ "Funkcje"czy skrypt nie wiem jak to sie fachowo nazywa mam zapisana w pliku "mail_p003_8_00.php" a w środku wygląda on tak :
I co tu zrobić ![]() Ten post edytował extremelive 5.07.2007, 10:50:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaraz dostaniesz taką odpowiedź:
Proszę wysłać PW moderatorowi z poprawnym tematem wątku zgodnym z zasadami forum Przedszkole: Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole wtedy wątek zostanie otworzony, do tego czasu topic zostaje zamknięty. A jakie nazwy zmiennych masz w formularzu? Poza tym opcja 'Szukaj' sie kłania. Nawet na bieżącej stronie jest poruszony DOKŁADNIE taki sam problem -> Glupi problem z mail Popraw wątek, i dodaj tagi [php] w swoim poście, bo tak czytać kodu się nie da. Ten post edytował uli 5.07.2007, 10:47:19 -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak myślałem ze dostane małe cheble :/ korzystam z generatora bo nie znam sie wogóle
Zmienne ..? Wklejam kod ze strony być może oto ci chodziło :
Poza tym opcja 'Szukaj' sie kłania. Nawet na bieżącej stronie jest poruszony DOKŁADNIE taki sam problem -> Glupi problem z mail Patrzyłem na ten wątek jednak widze że on miał co innego jakis bardziej skomplikowany formularz :/ i nic z tego nie rozumiem, Bardzo proszę o pomoc Przeczytalem kilka wątków gdzie jest podobny problem do mojego, jednak dalej nie potrafie tego zrobić, kto kolwiek widzial kto kolwiek wie jak to zrobic meydey meydey ![]() ![]() ![]() Ten post edytował extremelive 5.07.2007, 10:56:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:06 |