![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 5.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak w temacie, mam problem z polskimi znakami jeśli chodzi o szukanie plików i katalogów w katalogu, może jakos dodatkowo trzeba przesyłać jakieś kodowanie lub coś w tym stylu. Kodowanie dokumentu mam UTF-8 tak samo jak i deklaracje strony kodowania, oto trochę kodu
wyskakuje mi taki błąd Kod [b]Fatal error[/b]: Uncaught exception 'UnexpectedValueException' with message 'DirectoryIterator::__construct(C:\ąę) [<a href='directoryiterator.--construct'>directoryiterator.--construct</a>]: failed to open dir: No such file or directory' in C:\wamp\www\lista plikow\inc\funcje.php:43 Stack trace: #0 C:\wamp\www\lista plikow\inc\funcje.php(43): DirectoryIterator->__construct('C:\?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ?') #1 C:\wamp\www\lista plikow\wybor.php(11): wyswietlKatalog('C:\?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ?') #2 {main} thrown in [b]C:\wamp\www\lista plikow\inc\funcje.php[/b] on line [b]43[/b]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 14:55 |