![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
plik1:
newsy.class.php:
Wyskakuje błąd: Call to a member function on a non-object in newsy.class.php on line 16 16 linijka:
Na lokalu mi chodzi elegancko a na serwerze taki blada wywala. Jakies pomysły? -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo na lokalu masz php5 a na serwerze php4.
Napisz tak i bedzie chodzic:
pozdro -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Bo na lokalu masz php5 a na serwerze php4. Dokładnie. Zrobiłem tak jak napisałeś i dalej to samo...
Cytat Bo na lokalu masz php5 a na serwerze php4. Dokładnie. Zrobiłem tak jak napisałeś i dalej to samo...
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprobuj tak: sprawdzimy czy z twoim kodem jest wszystko ok:
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
Tak jest obiektem
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
|
|
![]()
|
|
Skoro jest obiektem to raczej niemozliwe, zeby nie moglo na jego rzecz wykonywac metod
![]() ![]()
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
jak wpisalem tak:
pokazuje nie jak wpisze to co mi napisales to pokazuje tak ;/ Wiec chyba nie jest obiektem. Zrobiłem tak:
newsy.class.php
W pierwszym przypadku $db jest obiektem a newsy.class.php nie jest. Wiec obiekt jest "zle przekazywany do klasy"... Ten post edytował cornholio666 18.06.2006, 14:34:46 -------------------- I need TP for my bunghole!!!
|
|
![]()
|
|
newsy.class.php
zapomnielismy oboje ze w wersji php4 nie ma konstruktorow o nazwie __construct ![]() ![]() Ten post edytował em1X 18.06.2006, 14:39:25 -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
TAK JEST!!! DZIEKI
![]() -------------------- I need TP for my bunghole!!!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:22 |