![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--geekrm-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witam...
![]() Stworzyłem stronke w php i na dysku działa mi w pełni poprawnie lecz po wrzuceniu tego na serwer wyskakuje mi masa błędów typu: Notice: Undefined index: plik in /home/rafal/public_html/zcv.php on line 328 lub Notice: Undefined index: HTTP_X_FORWARDED_FOR in /home/rafal/public_html/zcv.php on line 182 albo Notice: Undefined variable: zab in /home/rafal/public_html/zcv.php on line 358 I nie wiem co może być tego przyczyną... Myślałem że to dlatego że opcja REGISTER GLOBALS mogła być wyłączona ale po kontakcie z administratorem serwera okazało sie że jest ona cały czas aktywna... Proszę pomóżcie!:( Proszę też o wyrozumiałość bo jestem początkującym jeśli chodzi o php:o ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 300 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Czeladź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wierz nigdy administratorowi:)
A tak naserio: lepiej sam możesz to sprawdzić poprzez prostą komendę . Albo popsrostu u Ciebie także rzuca tymi noticami tylko że masz je wyłączone. Zaprzyjaźnij się z funkcją error_reporting" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Ten post edytował strife 27.10.2007, 13:17:53 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:55 |