![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Szukałem czy tego już nie ma z godzinę i mam nadzieje że nie zdubluje, ale już nie miałem siły ;p Otóż zatsanawiam się jak zrobić skrypt w PHP, który będzie zmieniał kolor strony po kliknięciu przycisku. Klikam na button "czerwony" wyskakuje mi czerwone tło. Jak to zrobić? Pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przykładowo w ten sposób możesz to osiągnąć ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2006 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo js:
funkcja() { document.getElementByTagName("body")[0].style.backgroundColor='kolor'; } jakoś tak ![]() Ten post edytował macek 29.03.2007, 12:21:47 -------------------- Bez takich avatarów - moderator
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.04.2025 - 04:49 |