![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie wszystkich.Mam problem zwiazany z wysylaniem maila poprzez strone www za pompca php.Wpisuje kod
a nastepnie wyskakuje mi blad: Warning: Failed to Connect in c:\apache\htdocs\go.php on line 36 Stronke narazie robie wiec nie jest ona na serwerze lecz na komputerze lokalnym,oczywiscie z wlaczonym internecie.Prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 2 Dołączył: 14.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zainstaluj sobie np postCastServer
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Manual funkcji mail() :
Implementacja funkcji mail() w systemie Windows różni się od implementacji w systemie Unix. Po pierwsze, funkcja nie używa lokalnych programów do komponowania wiadomości pocztowych, tylko operuje na połączeniach socketowych, co oznacza, że do działania potrzebny jest Agent Transferu Poczty (MTA), który nasłuchuje na odpowiednim porcie. Masz serwer pocztowy na localhoscie?? Jestem pewien, że nie. Po drugie: Klient a nie 'KliJent'. -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Dziekuje za pomoc
Witam mam kolejny problem zwiazany z funkcja mail w php.niby funkcja dziala bo nie pokazuje zadnych bledow ale nie przesyla maili.Czekam na maila chyba juz 3 godzinyi nic.Zamieszczam kod.
chodzi mi o czesc
prosze o szybka pomoc oraz o uwagi jestem poczatkujacy i jeszcze duzo musze sie nauczyc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje za pomoc Witam mam kolejny problem zwiazany z funkcja mail w php.niby funkcja dziala bo nie pokazuje zadnych bledow ale nie przesyla maili.Czekam na maila chyba juz 3 godzinyi nic.Zamieszczam kod.
chodzi mi o czesc
prosze o szybka pomoc oraz o uwagi jestem poczatkujacy i jeszcze duzo musze sie nauczyc i nie dojdzie.... Porównaj adres email pod który wysyłasz w 1-szym poscie i w ostatnim. Miłego czekania... Może pod uczaj21@op.pl ![]() Ten post edytował uli 2.07.2007, 12:04:33 -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 18:02 |