![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Pszczyna Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam prośbę do użytkowników forum, Używam skryptu php do edycji stron online, ale skrypt dodaje mi w treści edytowanych plików \ slashe, obok cudzysłowów i apostrofów. Próbowałem sobie poradzić stosując w skrypcie funkcję Stripslashes oraz str_replace. Ale to nic niedało. Zwracam się zatem z pytaniem czy można sobie jakoś poradzić z tym problemem, albo może coś źle zrobiłem. Cały skrypt można zobaczyć jeśli to potrzebne w tym temacie. Bardzo proszę o pomoc, siędzę już nad tym dwa tygodnie i nie mogę sobie dać rady. Edytor składa się z kilku plików webeditor.php, navigator.php, navigator.inc, editor.php, editor.inc, common.inc. Zmiany dokonałem w pliku editor.php tak wygląda część przeze mnie zmieniona:
Pozdrawiam i liczę na fachową pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 11 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Poland,Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a probowałeś eregi_replace ?
Ten post edytował John 1.08.2007, 19:09:50 -------------------- Odpowiedź na wszystko : manual,appendix. Ulubiona książka : PHP 5 for Dummies.
Studia uh ? ;-). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Pszczyna Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w którym miejscu to wstawić ?, dałem zamiast stripslashes i niedziała.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 11 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Poland,Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował John 1.08.2007, 19:38:33 -------------------- Odpowiedź na wszystko : manual,appendix. Ulubiona książka : PHP 5 for Dummies.
Studia uh ? ;-). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze sprobuj:
Cytat A w którym miejscu to wstawić ? Musisz to dodac przed zapisaniem do pliku/bazy danych;) Ten post edytował gilbo 1.08.2007, 19:53:28 |
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem jak pisaliście niestety bez efektów. co jest grane ?
tak zrobiłem:
takiej samej zmiany dokonałem w pliku editor.inc proszę o pomc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 03:40 |