![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Probuje nauczyc sie pisac skrypty logowania z wykorzystaniem sesji. Niby dzialajacy skrypt przenosze na troche bardziej rozbudowana strone i przy wyswietlaniu tej strony pojawia mi sie ostrzezenie
Cytat Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at... Dalej podany jest wiersz z funkcja session_start() Nie wiem co oznacza to ostrzezenie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 44 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Probuje nauczyc sie pisac skrypty logowania z wykorzystaniem sesji. Niby dzialajacy skrypt przenosze na troche bardziej rozbudowana strone i przy wyswietlaniu tej strony pojawia mi sie ostrzezenie Dalej podany jest wiersz z funkcja session_start() Nie wiem co oznacza to ostrzezenie. To, że przed wywołaniem session_start wysyłasz jakąś część strony. session_start musi być wywołane przed wszystkimi echo, na samym początku strony. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomoglo. Dzieki!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:17 |