![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak oceniłbym lecz link nie działa
![]() -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kubatron: Link działa i ma się dobrze.
TomASS: Trudno się połapać w tym systemie (w szczególności jeśli chodzi o dział zamówienia). W zasadzie to nic z niego nie rozumiem ![]() -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jojo: Moja pomyłka, przepraszam.
A co do tego systemu to spoko, tylko słaba oprawa graficzna, i cos dziwnie ładują się te strony ![]() -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie jedym działa, a drugim nie :/ czasmi po zalogowaniu się trzeba dać F5, nie wiem dlaczego :/
Co do helpa, to jestem w trakcie pisania i na prawde większa przejżystość nie byłaby już możliwa ![]() Co to znaczy dziwnie się stony ładują? Dzięki za zainteresowanie Ten post edytował TomASS 20.06.2004, 10:50:31 -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
No dokładnie loguje się i trzeba strone odswierzyc
![]() -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
|
|
![]()
|
|
A może ktoś wie dlaczego?
oto skrypt logowania:
Ten post edytował TomASS 20.06.2004, 13:18:09 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U kumpla na serwerze tez mialem taki problem pod IE. Rozwiazanie bylo smieszne, bo wystarczylo dodac header'a z odpowiednim kodowaniem strony, a wszystko zaczelo dzialac bez zarzutu.
-------------------- Nigdy nie kłóć się z głupim, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Doszedłem już dlaczego nic nie kapowałem ze strony "Zamówienia"
![]() -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
1. Jakie headery
2. Co zrobić aby nie wyświetlało pod Mozillą i Operą tych "brudów" na górze Dzięki wielkie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Postaraj dostosowac się ssytem dla wszystkich przeglądarek bo pod FireFoxem sypie się...
|
|
|
![]()
|
|
To jest chyba wina javascriptu, który ma wyświetlać te nie_wiem_co_to_jest
![]() -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
|
|
![]()
|
|
Cytat(Jojo @ 2004-06-20 19:15:35) To jest chyba wina javascriptu, który ma wyświetlać te nie_wiem_co_to_jest ![]() I tak chyba zrobie ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:09 |