![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Mam problem z wyszukiwarką w bazie danych a właściwie ze słowami kluczowymi. Moje zapytanie wygląda tak:
I pięknie działa wyszukiwarka ale jeśli user poda jedno słowo kluczowe. Chcę dać możliwość wypisanie więcej słów kluczowych- ale wyszukiwarka niestety przestaje działać.
I tu mój problem. Jak zmienić zapytanie do bazy, aby wyszukiwać kolejno rekordy wg wszystkich otrzymanych fraz/słów kluczowych? Proszę o pomoc czy jest to w ogóle mozliwe. Pozdrawiam. miccom. -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj coś w ten desen
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam i od razu dziękuję za podpowiedź.
Skorzystałem z wyszukiwania pełnotekstowego Co prawda dopiero pokumałem na stronie strona o wyszukiwaniu pełnotekstowym ale bardzo pomogło i finalnie zapytanie jest takie:
Jeszce raz dziękuję za podpowiedź, Pozdrawiam. miccom. Ten post edytował miccom 11.02.2009, 19:23:08 -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.05.2025 - 18:15 |