![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pyt.1:
Jak można wysyłać dane metodą POST bez użycia formularza ? Szukałem na własną ręke ale nic nie znalazłem. pyt. 2: W formularzu ustawiam metode wysyłania danych przez POST jednak przy próbie odebrania tych danych nie dostaje nic. np. Formularzu jest taka linijka :
i w następnym pliku php próbuje odebrać wpisane dane w taki sposób :
Jednak nie dostaje nic. Czy to jest poprawne ![]() Ten post edytował skete 12.04.2007, 12:45:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Cytat Jak można wysyłać dane metodą POST bez użycia formularza ? Szukałem na własną ręke ale nic nie znalazłem. Kiepściunio szukałeś. http://forum.php.pl/index.php?showtopic=51082 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jemu chodzi chyba o wysłanie danych metodą post przez przeglądarke a to to tylko w erze albo w AJAX`ie
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o wysyanie danych metoda POST przy uzyciu php.
Przejrzalem to do czego dal mi link Ociu jednak nie wiem w jaki sposob wyslac po przez to wlasne dane np. zmienna $costam o wartosci np 10. P.S przepraszam za brak polskich znakow ale jest to nie zalezne odemnie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.07.2025 - 07:51 |