![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
używam w/w klasy do wysyłania maili z mojej strony. Wszystko działa bardzo dobrze z jednym wyjątkiem tj: nie dochodzą maile wysłane na domeny oferowane przez pocztę onet'u czyli np. op.pl, buziaczek.pl, poczta.onet.pl, vp.pl etc. Klasa phpmailer korzysta z funkcji mail() do wysywłania wiadomości. Otrzymuję komunikat, że mail został wysłany jednak nigdy nie dochodzi na wspomniane domeny. Nie wiem czy jest to wina serwerów onetu czy może błąd tkwi po stronie mojego serwera a jest on wykupiony w nazwa.pl. Jeżeli ktoś może pomóc, będę bardzo wdzięczny. Mam tylko taką prośbę: chcę aby maile dochodziły przy użyciu właśnie fukncji mail(). Ten post edytował soee 2.12.2007, 23:29:32 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim wyślij maila do onetu z zapytaniem czy przypadkiem nie masz bana na wysyłanie poczty do nich. A po drugie na wszelki wypadek rzuć kawałkiem kodu odpowiadającym za wysyłanie tej poczty.
Pozdrawiam! PS. Proszę o dodanie tagu do tematu, aby był zgodny z zasadami forum Przedszkole, inaczej temat zostanie zamknięty. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.04.2025 - 07:08 |