![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 1 Dołączył: 31.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Pytanie może ktoś mi co nie co powiedziec jak zrobic limit na stronie w sensie, mam 200 rekordów i chcę, aby one pojawiały się po 20 rekordów i robiło [1] [2] strony itd Pozdro dla nospor ;D Wiedziałem, że coś będzie nie tak ![]() Dzięki za info Ten post edytował gabcio 12.02.2007, 11:41:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
szukaj na forum pod haslem stronicowanie
Cytat Pozdro dla nospor Masz na mysli moja klase? No to co sie jeszcze tu pytasz? ![]() ps: znacznika w tytule nie trzeba zamykac. Popraw, bo smiesznie to wyglada ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 1 Dołączył: 31.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Fajnie robi tylko jak klikam na strone kolejną [2] itd to nie pokazuje tylko czysty blank Ma ktoś pomysł czemu tak jest? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powyższy kod powoduje limit ilości komentarzy wyświetlanych na stronę... Po przyjrzeniu się widać iż za ilość elementów na stronę odpowiada zmienna ile postow, kod jest czescia wiekszego skryptu stąd niektórw funkcje moga nie działać lub coś, ale poza tym skrypt działa. Pisałem go jakiś czas temu PZDR.... -------------------- ------
Per Aspera Ad Astra |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9.07.2025 - 02:58 |