![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2003 Ostrzeżenie: (0%)
|
Wiatm
juz kiedys pisalam na ten tamat a mianowicie chodzi mi o taka sytuację mam skrypt do upload-u plikow naserwer nie stety nie moge zapisywac w tym katalogu do ktorego bym chciala, ustawienie praw dostepu na 777 nie wchodzi w rachube, sprawa wyglada tak ze na innym serwerze ten skrypt dziala bez takich uprawnien a na moim nie Co o tym sadzicie |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%)
|
Napisz jakie zwraca komunikaty, dlaczego nie możesz zmienić praw, jakie są ustawione prawa i właściciele katalogów, na jakim użytkowniku chodzi serwer www?
Przenoszę na początkujący. |
|
|
|
| -Guest- |
|
|
Goście |
Sytuacja wyglad ta, mam dotep tylko do ftp wiecej juz nie wiem ale jak byscie podpowiedzieli to moglabym pogadac z adminem tylko chcialbym wiedziec o co prosic
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%)
|
Jaki blad zwraca. I jesli prawa masz ustawione na 777 to masz blad w kodzie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 07:12 |