![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Tym razem chciałem zaprosić Was do odwiedzenia nowego serwisu. Bardzo proszę o konstruktywne opinie na jego temat. Serwis działa już oficjalnie, więc każda operacja na przedmiotach jest rejestrowana. Koniecznie odwiedź: www.numeroo.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysł nie wydaje mi się ciekawy, ale co kto lubi
![]() ![]() ![]() Ocena: 7/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
krotko i na temat : Strona bardzo ladna, kod ladny ale nie jestem pewien co do samego pomyslu.
Znalazlem jeden problem : Screenshot Ten post edytował stoprocent 19.12.2007, 16:08:58 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
To rzeczywiscie problem, nad którym teraz pracuję. Przyznam się, że jakoś nigdy nie miałem serca by ogarnąć wysyłanie emaili - a teraz muszę, bo klient wymaga ![]() Wszystko wymaga jeszcze testów. Tak czy inaczej dzięki. Ten problem wcześniej czy później zniknie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stoprocent: Zmieniłem Ci hasło
![]() ![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To był błąd Stoprocent
![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 1 Dołączył: 2.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona jest bardzo ładna.
Pomysł fajny tylko nie wypali jeśli tylko będą dane wprowadzane przez użytkowników. Gdyby policja z tego korzystała to był by duży plus. Może warto podpytać się Panów policjantów jak oni działają może istnieje jakaś baza, którą by udostępnili - no nie wiem. Dla mnie strona była by tylko interesująca jeśli bym chciał sprawdzić czy jest przedmiot kradziony i nic więcej. Bo poco mi informacja co dany użytkownik posiada. Strona by miała duże szanse, gdyby można było już teraz sprawdzić czy auto jest kradzione lub telefon i już z dnia nadzień więcej ludzi by korzystało. Warunek by musiałby taki, że strona mogła by przeszukiwać bazy prowadzone przez policje. Wystarczyła by informacja czy dany telefon lub auto skradziono. Jeśli tego nie będzie to wątpię żeby ta strona zyskała popularność. Lepiej zęby była też wersja na telefon. Ten post edytował kaniagandzowski 28.12.2007, 23:31:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Ja chciałbym wprowadzić numer seryjny mojego banknotu i przekazać go dalej z prośbą żeby wpisali się na tą stronę po czym przekazali go komuś bliskiemu... bym zbadał jego trasę
![]() |
|
|
![]()
|
|
Strona jest bardzo ładna. Pomysł fajny tylko nie wypali jeśli tylko będą dane wprowadzane przez użytkowników. Gdyby policja z tego korzystała to był by duży plus. Może warto podpytać się Panów policjantów jak oni działają może istnieje jakaś baza, którą by udostępnili - no nie wiem. Dla mnie strona była by tylko interesująca jeśli bym chciał sprawdzić czy jest przedmiot kradziony i nic więcej. Bo poco mi informacja co dany użytkownik posiada. Strona by miała duże szanse, gdyby można było już teraz sprawdzić czy auto jest kradzione lub telefon i już z dnia nadzień więcej ludzi by korzystało. Warunek by musiałby taki, że strona mogła by przeszukiwać bazy prowadzone przez policje. Wystarczyła by informacja czy dany telefon lub auto skradziono. Jeśli tego nie będzie to wątpię żeby ta strona zyskała popularność. Lepiej zęby była też wersja na telefon. Dzięki za wyczerpującą odpowiedź ![]() Plany są spore - czy uda sie je zrealizować zależy od SmartEnough - właściciela systemu ![]() Etap pierwszy ma taka postać jak widać - kolejne przyniosą znaczące zmiany i dodatkowe funkcjonalności. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4805170.html
No no no, gratulacje! -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2004 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stronka całkiem fajna. Myślę, że pomysł się sprawdzi. Sam o czymś podobnym myślałem po stracie komórki
![]() @stoprocent: Ciekawa TO-DO lista ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4805170.html No no no, gratulacje! Dziękuję bardzo - teraz to się dopiero praca zacznie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Według mnie bardzo dobrze trafiłeś z czasem. Masz szanse wybić się korzystając z fali wywołanej przez nasza-klase. Internet doświadczy teraz nowej grupy użytkowników. Nie mających z nim wcześniej doświadczeń ale powoli zdającej sobie sprawę z możliwości. Ci użytkownicy zaczną szukać innych portali/usług które będą im odpowiadać, a co najważniejsze będą stanowiły pomost pomiędzy światem wirtualnym a rzeczywistością i ułatwią im życie. Być może wprowadzą w szarą, nudną codzienność nieco emocji. Portale typu last.fm, digg itp nie są ( jeszcze ) dla nich.
Tu świetnie Ty ze swoim pomysłem się wpasowujesz. Gratuluje pomysłu i szczęścia ![]() Życzę powodzenia i pozdrawiam -------------------- Goldenline: Łukasz Rodziewicz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4805170.html No no no, gratulacje! Właśnie mówili o stronie w telekspresie. Szkoda tylko że nie podali adresu. Gratuluje ![]() |
|
|
![]()
|
|
Według mnie bardzo dobrze trafiłeś z czasem. Masz szanse wybić się korzystając z fali wywołanej przez nasza-klase. Internet doświadczy teraz nowej grupy użytkowników. Nie mających z nim wcześniej doświadczeń ale powoli zdającej sobie sprawę z możliwości. Ci użytkownicy zaczną szukać innych portali/usług które będą im odpowiadać, a co najważniejsze będą stanowiły pomost pomiędzy światem wirtualnym a rzeczywistością i ułatwią im życie. Być może wprowadzą w szarą, nudną codzienność nieco emocji. Portale typu last.fm, digg itp nie są ( jeszcze ) dla nich. Tu świetnie Ty ze swoim pomysłem się wpasowujesz. Gratuluje pomysłu i szczęścia ![]() Życzę powodzenia i pozdrawiam Wielkie dzięki ![]() Pomysł nie jest niestety mój - ja mialem tylko szczęście wykonac ten serwis (oczywiście od strony programistycznej). Nie ukrywam, że ciesze się z jej małego sukcesu - a jak będzie w przyszłości, to czas pokaże. http://dziendobrytvn.onet.pl/1462870,aktualnosci.html |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:45 |