![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2010 Skąd: łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2010 Skąd: łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki.
ale z tego co widżę to nie da rady go zastąpić niczym innym:( a on gryzie mi sie z htmlem;/ bo probuje przekazywać tym : http://tutorialzine.com/2009/09/simple-ajax-website-jquery/ strony w php;/ udało się wszystko tylko przy przkazaniu tej strzałk (->) idzie błąd i czyta to jak zwykłe echo i wyświetlą tą zawartość czyli $ajaxLoginModule->initJquery(); ;/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat ale z tego co widżę to nie da rady go zastąpić niczym innym:( Bo tego operatora nie zastępuje się niczym innym. Jest to odwołanie do składowej klasy (właściwości bądź obiektu) Cytat a on gryzie mi sie z htmlem;/ bo probuje przekazywać tym : http://tutorialzine.com/2009/09/simple-ajax-website-jquery/ strony w php;/ udało się wszystko tylko przy przkazaniu tej strzałk (->) idzie błąd i czyta to jak zwykłe echo i wyświetlą tą zawartość czyli $ajaxLoginModule->initJquery(); ;/ On się z niczym nie gryzie. Masz zainstalowany serwer www z obsługą PHP ? -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
tak, jest obsługa php. serwer mam na cba.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a te:
$ajaxLoginModule->initJquery() masz w pliku .html czy .php ? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
php
skrypt do strony bez przeładowania wygląda tak:
a zamieniłem go na
czyli w niektórych miejscach z html na php zeby obsługiwal to rozszerzenie. do ładowania strony służy :
i zamieniłem go na:
i wszystko ładnie robi tylko przy poprostu wyświetla tą treść tak jakby było zwykłe echo do wyświetlenia;/ |
|
|
![]()
|
|
ech....
file_get_contents(''.$page.'.php'); file_get_contents() nie wykonuje kodu php tylko pobiera tresc pliku. Jak chcesz wykonac kod php to musisz uzyc include() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
A nie mozesz sprawdzic? Tak, powinno byc ok.
Tylko widze, ze ty jako $page podajesz url zamiast sciezki do pliku. Ten plik co ty chcesz wykonac to gdzie lezy? No chyba ze ty te zmienną url w kodzie js tylko dla zmykli nadales ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
ok fenks men:) napradę dzieki śmiga:) tylko mam teraz taki problem ze mi przycisk przestał działać od logowania.
tutaj dziala ok a tutaj jak naciścniesz logowanie to wyjdzie strona ale nie działa przycisk:( |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:13 |