![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2004 Skąd: Nadarzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki problem:
lacze sie przez neo+ z routerem ... stworzylem sobie wlasnego localhosta ( foxserv ) i wszystko ladnie dziala lokalnie ale jezeli chce zeby ktos z zewnatrz zobaczyl strone umieszczona u mnie to nie dziala. podaje mu swoje ip a mimo to nie da sie wejsc na moj serwer. Jestem zupelnie zielony w tym temacie wiec prosilbym o dokladniejsze instrukcje jak sobie z tym poradzic . nie korzysam z firewalla itp. -------------------- [ nookie ] :: [ wh ] :: [ fr ] :: [ Zarób duzo pieniedzy, a wszystko inne sie jakos potoczy. Fish
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Router musi mieć ustawione przekierowanie portu 80 na Twój komputer z zainstalowanym serwerem Apache na którym udostępniasz strony... to wszystko...
Po więcej szczegółów zapraszam do książeczki Twojego routera, googli i strony internetowej producenta... Hasła do wyszukania na dziś: "Przekierowanie portów" i/lub "port forwarding" (w zależności od wersji językowej dokumentu) -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2004 Skąd: Nadarzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok ustawilem private port i public port na 80 jako Host IP Address dalem 10.0.0.7 i nic dalej jak wpisuje swoj zewnetrzny ip to nie przekierowywuje mi na moj komputer. nie wiem co jeszcze mozna z tym zrobic ?
-------------------- [ nookie ] :: [ wh ] :: [ fr ] :: [ Zarób duzo pieniedzy, a wszystko inne sie jakos potoczy. Fish
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:54 |