![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2012 Skąd: Mielec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Wszystkich. Mam duży problem, na serwerze nazwa.pl nie działają mi $_SESSION. Poniżej przykład. Wie może ktoś dlaczego? Na innych działa bez problemu.
Wersja PHP: 5.6 display_errors: wyłączone magic_quotes_gpc: wyłączone register_globals: wyłączone safe_mode: wyłączone oPcache:włączone ionCube:wyłączone phpShield:wyłączone Zend Optimizer/Zend Guard:wyłączone Indeksowanie katalogów:wyłączone
strona
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 34 Dołączył: 20.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może kodowanie pliku ? Zobacz czy masz UTF-8 (BEZ BOM)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2012 Skąd: Mielec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oba pliki są w UTF-8 (bez BOM). Nie mam już pomysłu
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 376 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Włącz raportowanie błędów.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/lestol/ftp/antaby.pl/lsteel/sesja.php:2) in
/home/lestol/ftp/antaby.pl/lsteel/sesja.php on line 3 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/lestol/ftp/antaby.pl/lsteel/sesja.php:2) in /home/lestol/ftp/antaby.pl/lsteel/sesja.php on line 3 Pytanie pozostaje dlaczego tylko w Nazwie jest z tym problem ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 376 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie w hostingu problem tylko w twoim kodzie. Masz jakieś białe znaki pewnie albo wysyłasz wcześniej inną treść.Nie zamykaj kodu przez ?>
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 03:42 |