![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
postanowiłe, zrobic stronicowanie i podparłem sie skryptem z tego forum jednak cos nie działa czy robie jkias bład bo wszystko sie ładnie wyswietla ale jak klikam zeby pokazało druga strone to nic sie nie dzieje ?
edit ________ Juz jest cały skrypt ![]() Ten post edytował uroczy 22.04.2006, 17:27:06 -------------------- .::
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 4 Dołączył: 22.04.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej ale jak dla mnie to nie jest cały skrypt. Wydaje mi sie że jak już to pokazuj cały skrypt, tak nie mam sensu, bo przecież najlepiej jest to odpalić i zacząć sprawdzać.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
według moich testów zachowuje sie tak ja by nie zwracał wartości start
![]()
tylko wiem według tego start zawsze wynosi zero edit ------------------ Udało sie rozwiazałem probel moje ukochane zmienne globalne ![]()
jescze nie wiem jak zmmodyfikować strukture kontrolną if ale znajde sposób ![]() Ten post edytował uroczy 22.04.2006, 18:07:03 -------------------- .::
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 3 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie studiowalem calego skryptu ale jak dajesz $_GET['page'] to powinnes ja zastosowac wszedzie?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:44 |