![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2005 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Chciał bym prosić o jakiś prosty przykład następującej rzeczy:
zakładając że mam jakiś tekst w zmiennej $text i teraz jak zapisać go do bazy danych MySQL a potem go z niej odczytać do jakiejś innej zmiennej ? Pojęcie bazy danych jest jak narazie dla mnie dość mroczne, wiem że tworzy się tam tabele, nadaje się im nazwy w tabelach tworzy się pola do których wprowadza się wartości, ale nie wiem jak to wygląda z poziomu kodu... Tak więc prosił bym o jakiś prosty przykład, jeśli będzie trzeba na przykładu utworzyć jakąś tabelkę to jak gdzie i w czym.. mam zainstalowanego "krasnala"... Ten post edytował integer000 11.02.2007, 13:31:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę poprawić tytuł o znacznik zgodnie z zasadami forum Przedszkole:
Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole inaczej topic zostanie zamknięty Czytałeś ten temat ? Masz tam linki do kursów MySQL. Ten post edytował strife 11.02.2007, 13:32:55 -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:32 |