![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z ustawieniem mod_rewrite na swojej stronie. Polega on na tym ze jak robie np. zeby www.domena.pl/strona1.html przenosilo mi na -> domena.pl?p=strona&id=1 powyzsze dziala OK, ale jak robie: www.domena.pl/strona/1 zeby przenosilo na tamen adres to strona "nie widzi" styli ani obrazkow, dlaczego i jak temu zaradzic? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
pod meta w kodzie strony dodaj
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
base nie jest najlepszym rozwiazaniem - uzywaj adresow bezwglednych ( http://www.strona.pl/css/style.css albo /css/style.css )
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w pliku .htaccess wpisz zaraz po rewriteengine on takie cos
Kod RewriteBase /strona/
-------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam bardzo podobny problem, nie działają mi obrazki w IE
w nagłówku strony mam
w .htaccess Kod RewriteBase /~jbmultimedia/ Wszystko działa mod_rewrite tak jak należy ale problem jest z obrazkami, ale tylko w IE (dla ktorego jest oddzialny styl). Czy ktoś może spotkał się z taką sytuacją? Dodam że położenie plików ze stylami jest takie samo (w katalogu głównym), pliki zamieszczone są w folderze. Please help! ![]() Ten post edytował vokiel 16.08.2007, 13:57:29 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:14 |