![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ,
mam taki oto kod : Kod </P><P>function OnLoad() { <BR> var tabs = mint.gui.CreateTabWidget("tabsContent"); <BR> tabs.reqConfig = {<BR> encoding: "iso-8859-2" <BR>}<BR> tabs.fading = true; <BR> tabs.hoverClass = "tabelaNaglowek"; <BR> <BR> for(i=0;i<stacje.length;i++)<BR> {<BR> tabs.AddItem("tab"+i, "tab"+i, "text", "stoplista.php?id="+stacje[i]); <BR> }<BR> //mint.fx.Round("tabsContentOuter", "all", "small", true); <BR>}<BR> zakładki układają sie prawidłowo , linki działaja ,ale jest problem z wyświetlaniem polskich liter , tzn jak wyswietle stronę stoplista.php jest ok , ale jak przepuszcze ją przez skrypt to zamiast polskich znaków mam krzaki :/ kodowanie na tej stronie działa bez zarzutu poza tym przypadkiem :/ moje kodowanie to iso-8859-2 |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
plik w którym masz ten skrypt (mintAjax) jest też zapisany w ISO? jak nie przekonwertuj Grzegrzółką.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nic to nie dało :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:43 |