![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Mam lekki problem. Tworze sobie zakładki za pomocą mintAJAX'a.
Stronę mam skonstruowaną następująco: NEWSY i ZDJĘCIA są to linki. I teraz po kliknięciu w link zostaje przekazany adres: index.php?page=news lub index.php?page=zdj. teraz sprawdzam co zostało kliknięte:
jeśli kliknąłem chce aby wyświetlały się te dwie zakładki. natomiast jeśli kliknę ZDJĘCIA to chcę żeby te dwie zakładki się wyświetliły:
i nie bardzo wiem jak mam to zrobić. tak tworze te zakładki: Kod function OnLoad() { var tabs = mint.gui.CreateTabWidget("tabsContent"); tabs.fading = true; tabs.activeClass = "active"; tabs.hoverClass = "hover"; tabs.AddItem("addnews", "addnews", "text", "addnews.php"); tabs.AddItem("editnews", "editnews", "text", "editnews.php"); tabs.AddItem("addzdj", "addzdj", "text", "test1.php"); tabs.AddItem("editzdj", "editzdj", "text", "test2.php"); } niedziałanie objawia się tym że zakładki związane ze zdjęciami są tak jakby nieaktywne. Ten post edytował piotrooo89 17.01.2009, 19:57:43 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:47 |